Logo mooisonenbreugel.nl
Eigenaar Harm van der Westen (m) samen met vestigingsmanager Dennis Hendriks (l) en één van de medewerkers op de voorgrond   | Fotonummer: cc6230
Eigenaar Harm van der Westen (m) samen met vestigingsmanager Dennis Hendriks (l) en één van de medewerkers op de voorgrond (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Vestiging Domino’s Son en Breugel geopend

Son en Breugel - Na lang wachten heeft Son en Breugel dan toch zijn eigen Domino’s Pizza. De winkel was al geruime tijd klaar, maar de deuren bleven gesloten. Na een grondige schoonmaakbeurt in de nog nooit gebruikte winkel en een training voor het personeel, opent Domino’s Pizza Son en Breugel woensdag 6 mei haar deuren officieel.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Na het vertrek van Kado&Zo en de Strijkwinkel (beide winkels van SWZ Zonhove) werd de winkel omgebouwd tot een Domino’s Pizza-vestiging. Omwonenden maakten bezwaar en er kwam een overleg tussen Domino’s, de gemeente en omwonenden. De vestiging voldeed aan alle vergunningen die bij het pand hoorden, maar omwonenden maakten zich zorgen over overlast van de winkel in vol bedrijf. Er werden wat afspraken gemaakt en zorgen weggenomen, zoals de belofte dat er voor het bezorgen van de pizza’s voor elektrisch vervoer zou worden gekozen.

Afgelopen dagen hebben de nieuwe medewerkers zich door middel van een personeelstraining op locatie ingewerkt en geoefend met het maken en afleveren van de bestellingen. Hiervoor was een leuke facebookactie bedacht waar veel mensen op reageerden, die zo een gratis pizza konden winnen.

De nieuwe eigenaar, Harm van der Westen, is bekend met het franchiseconcept van Domino’s en bezit meerdere winkels, onder andere in Eindhoven, Nuenen en Geldrop. Harm gaat de uitdaging in deze vreemde tijd dan ook graag aan samen met vestigingsmanager Dennis Hendriks. Beide heren komen uit de regio en kijken uit naar een mooie toekomst in Son en Breugel. Het nieuwe team bestaat volgens Dennis verder volledig uit mensen uit Son en Breugel.

Harm: “Wij zijn overspoeld met positieve reacties van inwoners van Son en Breugel. Wij voelden ons dan ook direct thuis in dit prachtige dorp en hopen dan ook vele huishoudens te mogen verblijden met een verse pizza. In tijden waar corona voor een groot gedeelte bepalend is, is dat natuurlijk niet makkelijk; wij volgen de richtlijnen van het RIVM nauwlettend op. Zo bezorgen wij alle bestellingen contactloos. Onze bezorgers zetten de bestelling voor de deur en nemen minimaal 2 meter afstand; zo kunnen onze klanten zorgeloos ervan genieten.”

Dennis Hendriks, de manager in Son en Breugel, loopt net als Harm al even mee in de wereld van Domino’s. Dennis heeft al veel ervaring bij Domino’s opgedaan en hij voelt zich hier op zijn plek: “Ik ben vrijwel altijd bezig met het werk: waar kunnen we verbeteren als filiaal maar ook daarbuiten. Hoe staat het met mijn personeel, hebben ze het naar hun zin in ons team? Het streven in Son en Breugel zal liggen op een pizza bezorgen binnen 17 minuten; dit zal door middel van goede training gaan lukken. Daarom kijk ik er enorm naar uit om vanaf 6 mei de inwoners van Son te voorzien van overheerlijke pizza’s. De eerste feedback van ons trainingsweekend is gelukkig veelbelovend en onze pizzabakkers en -bezorgers hebben uitstekend werk geleverd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>