Logo mooisonenbreugel.nl
Hockeyspeler Teun bezig met een challenge   | Fotonummer: aa072e
Hockeyspeler Teun bezig met een challenge (Foto: Ingezonden)
Jeugd

Sportieve weekchallenges samen met HTC Son hockey en tennis en VV SBC

Son en Breugel - Als gevolg van de maatregelen rondom de coronacrisis, liggen de wekelijkse trainingen voor sporten op maat in Son en Breugel al een tijdje stil. Dat is ontzettend jammer. Juist het verbinden met elkaar en het lekker samen bezig zijn, is de kracht van dit sportaanbod. Omdat het contact zo belangrijk is voor deze jongens en meisjes, heeft stichting MeeDoen S&B het initiatief genomen, om samen met een aantal sportaanbieders, sportieve ‘Weekchallenges’ te gaan organiseren.

Vorige week is gestart bij voetbalvereniging SBC. Daar hebben veel spelers en trainers meegedaan met de leuke opdrachten, die zij elke dag via de groepsapp doorgestuurd kregen. Deze varieerden van sportieve challenges tot culinaire uitdagingen. Afgelopen week heeft ook het G-hockeyteam van HTC Hockeyclub en het G-tennisteam van HTC Son meegedaan. Er werd onder andere flesbal gespeeld, gejongleerd met tennisballen, een ABC-workout gedaan en koekjes en cakejes gebakken met de Nederlandse vlag op Bevrijdingsdag. Ook daar veel enthousiasme en prachtige foto’s en filmpjes ingestuurd. Alle deelnemers konden voor de verschillende opdrachten punten verdienen. De actieve spelers hebben een leuke prijs verdiend.

Het was een zeer geslaagde week en het is fijn om op deze manier in coronatijd met elkaar in contact te blijven.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>