Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: adad24
Foto: MooiSonenBreugel
MooiSonenBreugel

We gaan er even tussenuit

Son en Breugel - De zomervakantie is begonnen, de scholen hebben hun de deuren gesloten en ook in het bedrijfsleven is het rustig(er). Al is het maar omdat het bedrijf tijdelijk dicht is of omdat het personeel (groten)deels op vakantie is. 

De krant van 22 juli is de laatste voor de zomervakantie en hierin vindt u naast al het nieuws uit Son en Breugel ook de zomerbijlage (van pagina 11 tot en met 21) waar diverse puzzels, leestips en tips voor uitstapjes te vinden zijn. Maak kans op leuke prijzen, door de puzzel op pagina 16 op te lossen. Lees er alles over in de zomerbijlage.

Op woensdag 29 juli, 5 augustus en 12 augustus zult u DeMooiSonenBreugelKrant even moeten missen. De krant valt in deze periode niet in uw brievenbus en ligt niet op de vaste afhaaladressen. Wilt u toch op de hoogte blijven van al het nieuws in en rondom Son en Breugel, kijk dan op www.mooisonenbreugel.nl waar u 24/7 het laatste nieuws vindt, waar u ook bent.

Het team van DeMooiSonenBreugelKrant wenst u een fijne vakantietijd, thuis of op uw vakantiebestemming. U leest ons weer op woensdag 19 augustus!

Meer berichten