Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Hopen dat de weergoden deze keer wel gunstig gestemd zijn</p>   | Fotonummer: df1465

Hopen dat de weergoden deze keer wel gunstig gestemd zijn

(

Foto:ingezonden

)

Optreden Tour de Kiosques

Son en Breugel - Op de Sonse kiosk vindt zaterdagmiddag 12 september een optreden plaats van ‘Tour de Kiosques’. Het is een hernieuwde poging na het wegens weersomstandigheden afgelaste optreden, dat voor zondag 23 augustus stond gepland.

Tour de Kiosques was al enkele keren eerder in Son en wordt georganiseerd door Stichting Elbrimalefonds Vught. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt er op de piano gespeeld door autodidact Leo Willemen en is ook zanger/gitarist Nico Weijns van de partij. Leo en Nico spelen tot hun eigen genoegen, maar graag ook tot genoegen van iedereen, die ernaar wil luisteren, voor jong en oud. Deze muzikanten gaan de hele zomer lang op tournee langs een aantal van de vele kiosken in Brabant. Doelstelling van de stichting is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk. Het optreden op de kiosk is gratis te bezoeken, wel kan men geheel vrijwillig een donatie voor de stichting in de bus deponeren.

Uiteraard vindt het optreden alleen doorgang bij goede weersomstandigheden en met inachtneming van de geldende corona-maatregelen.

Meer berichten
 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=mooisonenbreugel.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=569&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;