Aankomst in 2016 van Sinterklaas in Son en Breugel
Aankomst in 2016 van Sinterklaas in Son en Breugel Foto: Annemieke van Tinteren

Aankomst Sinterklaas in Son en Breugel kijken via de Livestream

Algemeen

Son en Breugel / Madrid - Dat dit jaar alles anders zal worden dat is voor de Sint ook wel duidelijk. Door Corona geen feestelijke intocht met de boot op de mooie kanaaldijk met allemaal blije ouders en kinderen. Natuurlijk snapt Sint wel dat dit nu echt niet kan, maar hij vind het wel erg jammer. Maar een heleboel grote mensen zijn druk bezig geweest om van alles te verzinnen om er toch iets leuks van te maken.

Op 15 november komt SInterklaas dan toch aan in Son en Breugel en zal hij jullie allemaal ‘digitaal’ begroeten, niet aan de kade zoals normaal, maar nu via een livestream. Sinterklaas wist ook niet wat het was, maar je kunt de Sint dan zien via jouw computer, smart tv of telefoon.

De slimme mensen van Foolen Audio & Light hebben dit samen met een heleboel andere grote mensen geregeld. Oh ja, Sinterklaas wil alle lieve kinderen uit Son en Breugel nog bedanken voor al die tekeningen die hij van jullie heeft gekregen.

Dus allemaal op de onderstaande link klikken, vandaag om 14.00 uur en kijken naar Sinterklaas in Son en Breugel.

Klik op deze link om 14.00 uur en beleef de intocht van Sinterklaas in Son en Breugel zoals je hem nog nooit hebt gezien hebt.

Aankomst in 2016 van Sinterklaas in Son en Breugel