In 2021 worden er geen kavels verhandeld tijdens de goederen- en dienstenveiling (archieffoto)
In 2021 worden er geen kavels verhandeld tijdens de goederen- en dienstenveiling (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Commissie goederen- en dienstenveiling draait rollen om

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De commissieleden van de goederen- en dienstenveiling bezochten afgelopen week de lokale ondernemers die hen de afgelopen jaren een warm hart hebben toegedragen. Dit keer kwamen de commissieleden niet bij de ondernemers voor het vragen van ‘een kavel’, maar brachten ze hen ‘iets lekkers van Bekkers’, met een briefje erbij waarin stond dat de goederen- en dienstenveiling in 2021 niet doorgaat.

Redacteur: Emmy Grit

Jaarlijks wordt in april de goederen- en dienstenveiling gehouden, waar de lokale ondernemers goederen en diensten aanbieden in de vorm van een kavel. Deze kavels worden tijdens die veiling verkocht en de opbrengst wordt verdeeld over voetbalvereniging SBC, carnavalsvereniging De Krutjesrapers en jongerencentrum Oase, zodat zij voor de jeugd van Son en Breugel leuke activiteiten kunnen organiseren. In april 2020 werd de veiling vanwege het coronavirus geannuleerd en nu laat de commissie weten dat ook de editie van 2021 niet doorgaat. De commissie: “Gezien de coronatijd waarin we momenteel leven, vinden we het niet verantwoord om deze veiling in 2021 doorgang te laten vinden.”

Ondanks deze vreemde tijd ziet de commissie goederen- en dienstenveiling de toekomst met vertrouwen tegemoet en hoopt in 2022 weer een beroep te mogen doen op de ondernemers.