Manon Houtman in haar praktijk
Manon Houtman in haar praktijk Foto: Wil Feijen
Advertorial

Hulp bij onverklaarbare fysieke en mentale klachten

Algemeen

Son en Breugel - Manon Houtman heeft sinds 2017 de praktijk Bazanta voor massagetherapie en haptonomie aan de Rhonelaan in Son en Breugel. Bazanta staat voor ‘gronding ’en ‘basis’, omdat zij mensen die letterlijk zijn vastgelopen helpt hun eigen basis terug te vinden.

Redacteur: Jürgen Feuerriegel
Foto: Wil Feijen

Manon heeft de opleidingen massagetherapie en haptonomie gevolgd en is tevens ervaringsdeskundige. Als voormalige topsporter had zij fysieke klachten gekregen omdat zij stelselmatig haar grenzen had overschreden. Zij weet daarom uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om te leren luisteren naar de signalen van je lichaam.

Nu helpt zij al enkele jaren mensen met chronische klachten. Trots vertelt zij over een mevrouw die aanvankelijk niet zelfstandig op de trap naar haar praktijkruimte op de eerste verdieping kon lopen. Na een reeks behandelingen huppelde zij blij de trap af. “Vaak zie ik dat mensen opgelucht zijn als ze bij mij geweest zijn en dat zij hun energie terug hebben weten te vinden, en dat doet mij goed”, aldus Manon.

Bij bepaalde klachten werkt zij bij voorkeur met een watermassage in een zwembad met water van 35 graden. De warmte ontspant de spieren en door de verminderde zwaartekracht kan zij de spieren en het bindweefsel makkelijker kneden.

Bij Manon zijn rust en persoonlijke aandacht van essentiële waarde. Behandelingen duren altijd één uur, en deze behandelingen sluiten aan bij die van een fysiotherapeut, osteopaat of chiropractor.

Meer info is te vinden op www.bazanta.com.

Aanmelden kan via info.bazanta@gmail.com of bellen of appen naar 06-47640511.

!