Pieter Foolen
Pieter Foolen Foto: Wil Feijen

Lionsclub trofee winnaar Pieter Foolen vertelt over zijn bedrijf

Zakelijk

Son en Breugel - Pieter Foolen van Foolen Audio & Light heeft de trofee van de Lionsclub Son en Breugel 2021 in ontvangst mogen nemen. Zijn bedrijf werd door de jury gezien als een bedrijf dat veel veel ondernemers ondersteund. Ook in de tijd dat zijn eigen onderneming het moeilijk had bleef Pieter Foolen samen met zijn personeel kijken naar de mogelijkheden en kansen en zo ontstond er eigenlijk een 2.0 versie van zijn bedrijf. In een prachtige reportage van Son en Breugel TV vertelt hij er meer over.

Klik op de link om de gehele video te bekijken: https://vimeo.com/576366369 

Wekelijks het nieuws uit Son en Breugel op Studio 040 TV en SonenBreugelTV
De samenwerking tussen Radio S&B, SonenBreugelVerbindt, DeMooiSonenBreugelKrant en Studio 040 heeft ertoe geleid dat er wekelijks lokaal nieuws uit Son en Breugel te zien is op de tv-zender van studio 040 uit Eindhoven. De uitzendingen zijn te volgen op het Ziggo-kanaal 36 en KPN-kanaal 1109 in Son en Breugel

De afgelopen weken zijn al enkele mooie opnames gemaakt over lokale onderwerpen uit Son en Breugel. Deze opnames zijn terug te kijken op www.sonenbreugeltv.nl/.

Werk mee aan het lokale nieuws uit Son en Breugel
Het lokale nieuws wordt verzorgd door SonenBreugel-TV. Zij kunnen altijd hulp gebruiken, dus wil jij ook bij het nieuwsteam van Son en Breugel-TV horen, neem dan contact op met info@sonenbreugeltv.nl. Vanaf nu lees je het al het nieuws, in de breedste zin van het woord, uit Son en Breugel niet alleen in DeMooiSonenBreugelKrant en op www.mooisonenbreugel.nl, maar zie je het ook op het regionieuws van Studio 040.