Speeltuin de Molenwiek (archieffoto)
Speeltuin de Molenwiek (archieffoto)

Uitstapjes tijdens de zomervakantie

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De zomervakantie is begonnen, de scholen hebben hun deuren gesloten en ook in het bedrijfsleven is het rustig(er), al is het maar omdat bedrijven tijdelijk dicht zijn of omdat het personeel (deels) op vakantie is.

Door het coronavirus is het wederom een bijzonder jaar geworden en is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om richting een vakantieadres in Nederland of het buitenland te vertrekken. Veel mensen zullen dus thuisblijven, maar wel leuke uitstapjes gaan maken. Juist voor deze thuisblijvers hebben we, in deze zomerspecial, een aantal uitjes in de regio op een rijtje gezet.

Beeldentuin en Galerie Ruimte in beeld
Beeldentuin Ruimte in beeld is een inspirerende plek in de natuur en biedt een podium voor ongeveer zestig beelden met een ruim assortiment van stijlen; van abstract tot figuratief in diverse prijscategorieën en materialen. Bij Ruimte in beeld worden sculpturen van het beeldhouwcollectief gepresenteerd en werk van gast-kunstenaars. Het unieke van deze beeldentuin is dat deze gevestigd is bij het atelier; de kans is groot dat je door één van de vaste beeldhouwers ontvangen wordt. Gratis toegang.
Meer info: www.ruimteinbeeld.nl

Dorpsboerderij Weverkeshof
Dorpsboerderij Weverkeshof in Nuenen is de plek om te genieten van dieren en natuur. Een leuke en leerzame plek voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen! Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, zoals boekenmarkten, honingslinger, Ierse sessies, muziek op zondag. Gratis toegang.
Meer info: www.weverkeshof.nl

Huur eens een kano bij Strik Recreatie
Peddel van Son en Breugel naar St.-Oedenrode. Deze kanotocht begint op de Planetenlaan en eindigt bij zwembad De Neul. Geniet van deze tocht van ongeveer 8 kilometer over de mooie Dommel en de mooie natuur. Meerdere trips mogelijk. Bel 06-45302129 voor meer informatie of om te reserveren.