Michèle van Rooij werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar Son en Breugel in 2019 (archieffoto)
Michèle van Rooij werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar Son en Breugel in 2019 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Nomineer nu de ondernemer uit Son en Breugel die blijft verbinden

Algemeen Verkiezing ondernemer van het jaar

Son en Breugel - Lionsclub Son en Breugel organiseert op zaterdag 5 februari 2022 weer de feestelijke Ondernemersavond Son en Breugel. Tijdens deze avond rijken ze ook de titels van de ‘Ondernemers en Starter van het Jaar 2021’ uit.

Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. Helaas heeft de Lionsclub door corona een jaar moeten overslaan. Gelukkig was het evenement ‘Ondernemers in het Sonnetje’, waarbij Pieter Foolen eind juni vereerd werd met de ‘Lionsclub Son en Breugel Trofee’ een mooi alternatief.

Voor de Ondernemersavond 2021 staan nu de seinen op groen en is de organisatie inmiddels gestart. Evenals voorafgaande jaren gaat de netto-opbrengst grotendeels naar lokale goede doelen. Iedereen is van harte uitgenodigd om nu zijn of haar gewenste Ondernemer of Starter van het Jaar te nomineren. Dat kan heel eenvoudig via de website www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij want op 15 november sluit de nominatieronde.

Zoals ieder jaar bepalen de Lions voor de Ondernemers van het Jaar een thema. Dit jaar is dat ‘Samen Blijven Verbinden’. Bert-Jan van Dinter, namens de Lionsclub begeleider van de jury: “Met dit thema gaan we op zoek naar ondernemers die in de laatste jaren bewust de keuze hebben gemaakt om binnen hun onderneming of branche de verbinding aan te gaan met andere partijen. Door corona zijn sommige bedrijfstakken compleet stil komen staan, maar er zijn ook bedrijven bij die niet eerder zoveel werk hebben gehad. In beide gevallen werd er van de ondernemers veel gevraagd. Ga er maar aanstaan wanneer je ineens geen omzet meer hebt, of hoe kom je aan meer productiecapaciteit of aan extra voorraad en materialen. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij het thema van dit jaar: Samen Blijven Verbinden.”

Iedereen mag nomineren
U hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. “Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer. De ondernemer van het Jaar dient minimaal drie jaar actief te zijn en de Starter van het Jaar juist nog geen drie jaar”, stelt Bert-Jan. Is zo iemand uw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in. Een vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: Ondernemer van het Jaar Son en Breugel, Ondernemer van het jaar Ekkersrijt of Starter van het Jaar Son en Breugel.

Voor 2019 was Michèle van Rooij-van Geel van Visage &More de Ondernemer van het Jaar Son en Breugel. Huub van der Vrande van Neways Electronics International N.V. was de Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt. De titel van Starter van het Jaar, die wordt gefaciliteerd door de Rabobank als hoofdsponsor van de Ondernemersavond, ging naar Kim Roefs van DOTT Fashion. 

Afbeelding