Afbeelding
Foto: ©Eet met je hart

Campagne doneer een euro voor stichting EET met je hart van start

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Stichting EET met je hart Son en Breugel organiseert weer ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Om zoveel mogelijk ouderen lokaal weer mee te laten doen organiseren de vrijwilligers van de stichting vanaf maandag 1 november samen met de lokale horeca en foodondernemers ‘EET met je hart’.

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan EET met je hart organiseert stichting Met je hart Son en Breugel ontmoetingen voor ouderen uit Son en Breugel, zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting.

Lokaal eenzaamheid verzachten
De EET met je hart campagne wordt omarmd door de trouwe horecapartners en lokale foodondernemers van de stichting. Samen halen zij tijdens de campagne zo veel mogelijk geld op, zodat de vrijwilligers voor de ouderen structureel het verschil kunnen blijven maken. Met als doel: lokaal voor lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk.

Lokale ondernemers
Help tussen 1 november en 12 december mee en steun de campagne met jouw euro. Bij café-restaurant De Zwaan, La Sonnerie en De Sonse Jachthaven kun je bij het afrekenen één euro extra betalen die bestemd is voor de Eet met je hartcampagne. Bij Henries Place, Restaria De Smickel, Cafetaria Spierings en Sonrisa staat een donatiebox waar je je donatie in kunt doen en bij ’t Sons Bakhuys, Slagerij Schutjes, L’uva Wijnen en Novité koopt u een aanbieding waarvan een bedrag naar de stichting gaat. Samen wordt het leven van buren, dorps- en stadsgenoten mooier gemaakt. Dat wil jij toch ook? Koop en eet lokaal en steun de stichting met jouw euro.

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen e voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers.

Afbeelding