Afbeelding
Foto:

De Grote Sinterklaasfilm te zien in het Vestzaktheater

Algemeen

Son en Breugel - Bibliotheek Dommeldal, vestiging Son en Breugel, presenteert in samenwerking met het Vestzaktheater op zondag 4 december een filmvoorstelling van de nieuwste muzikale familiefilm (2022) ‘De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de Speelgoedkluis’. 

In deze sinterklaasfilm krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken, Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk), krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder de sleutelring kan de kluis niet geopend worden... De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden!

Geregisseerd door Lucio Messercola.
Cast: Robert ten Brink, Martien Meiland, Jan Versteegh, Richard Groenendijk, Chris Tates, Wes Mutsaars, Stef de Reuver, Giovanni Caminita, Joshua Albano, Sara Robben, prinses Laurentien.

Te zien in Bibliotheek Son en Breugel in het Dommelhuis en in samenwerking met het Vestzaktheater. De zaal van het Vestzaktheater is open vanaf 11.00 uur, de film start om 11.30 uur.

Datum, tijd en locatie
Zondag 4 december, 11.30 uur, Vestzaktheater | Dommelhuis (Kerkplein 5 in Son)

Aanmelden
Meld je aan via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten. Entree: € 5,50.

!
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Gemeenteberichten woensdag 7 december
Afbeelding
Algemeen 23 uur geleden Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 16:30 Scouting Dutmella bedankt alle enthousiaste vrijwilligers
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 15:58 Energietoeslag voor grotere groep inwoners
Afbeelding
Ingezonden 8 dec, 11:20 Pleeggezinnen gezocht in regio Eindhoven
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 11:11 Met het Sons Kamerkoor ‘Op weg naar Kerst