IVN Snertwandeling
IVN Snertwandeling Foto: IVN Son en Breugel

IVN Doorstap & snertwandeling richting Olen

Algemeen

Son en Breugel - Zondagmiddag 15 januari 2023 Snertwandeling met IVN Son en Breugel. Weer of geen weer, er is weer een IVN Snertwandeling op zondagmiddag 15 januari! Na een stevige wandeling richting Olen en mogelijk ook Stad van Gerwen, is het zeker tijd voor een stevige soep. Als je gezellig mee wilt lopen, zorg dan dat je uiterlijk 13.30u bij het IVN-gebouw aan de Sint Genovevastraat 37, 5694 AE Breugel bent. 

Afhankelijk van de droogte of de modder gaat een deel van de wandeling door drassig natuurgebied langs het kanaal, of anders grotendeels over meer verharde boerenwegen (of keuze tussen beide, waarbij je dan of de natte of de minder natte route neemt). Neem in ieder geval stevige wandelschoenen of laarzen mee, want ervaring leert dat het modderig en drassig zal zijn!

Bij terugkomst staat de huisgemaakte soep en warme chocomel klaar. Om te zorgen dat er genoeg soep is, graag van tevoren even een mailtje sturen als je mee wandelt. Consumpties en soep zijn voor eigen rekening (soep zal max. rond de 4 euro zijn).

Honden (ook aangelijnd) mogen niet mee.

Starttijd: Zondag 15 januari, 13:30u
Startpunt: IVN-gebouw , Sint Genovevastraat 37, 5694 AE Breugel
Deelname: gratis (let op: soep en andere consumpties zijn voor eigen rekening!)

Meer informatie + aanmelden (voor 13 januari i.v.m. voorbereiding van de soep. Meelopen zonder aanmelding is mogelijk, maar dan heb je mogelijk geen soep): Roland Mathijssen wandelen@ivn-senb.nl