Afbeelding

Feestelijk jubileumprogramma kiosk op zondag 3 juli.

Cultuur

De jubileumviering t.g.v. het tienjarig bestaan van de kiosk op het Kerkplein op zondag 3 juli a.s. wordt, als de voortekenen niet bedriegen, een prachtig dorpsfeest voor de hele bevolking van Son en Breugel.

De BACK-commissie is inmiddels rond met de organisatie van een feestelijke middag, die zal bestaan uit een muzikaal programma met randgebeuren voor jong en oud en voor elk wat wils. Initiatiefnemers en bouwers van het eerste uur zijn deze middag als eregast uitgenodigd.
Om 13.00 zal een beiaardconcert worden gegeven door beiaardier C. Nooijen, waarna om 14.00 uur de festiviteiten op de kiosk zelf zullen beginnen.

Het programma ziet er als volgt uit:
14.00 - 14.45 uur :        Harmonie Pro Honore Et Virtute
15.00 - 16.00 uur :        Key4music        
16.15 - 17.00 uur :        De Klezkoppen        
17.15 - 18.00 uur :        Theaterkoor Sincère        
18.15 - 18.45 uur :        Aris Weel        

De officiële opening van het programma zal worden verricht door burgemeester Hans Gaillard
Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht.. Er komt een springkussen, de jeugd kan zich laten schminken en er wordt gezorgd voor een popcorn- , ijs-– en snoepkraam. Uiteraard zal ook de Zwaan er voor zorgen, dat de inwendige mens uitstekend zal worden verzorgd.
Einde van het programma is rond de klok van zeven uur.
Het programma vindt altijd doorgang. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten - je weet het natuurlijk nooit in dit land - zal het muzikale festijn plaatsvinden in de grote zaal van café de Zwaan.
Heel Son en Breugel - jong en oud - wordt van harte uitgenodigd om op zondagmiddag 3 juli het jubileum van kiosk "De Sonnestrael" te komen meevieren.