Afbeelding

Kavels Goederen- en Dienstenveiling brengen mooi bedrag op

Human Interest


Son en Breugel - Zaterdag 14 april was het weer zover, de 21ste Goederen- en Dienstenveiling ging weer van start in café restaurant De Zwaan. De opbrengst ging net als andere jaren naar  jeugdcentrum Oase, CV De Krutjesrapers en vv SBC.

Er was weer een zeer gevarieerd aanbod aan kavels, van een dvd-box met James Bond-films tot een gevulde schoenpoetskist, van aardbeienplanten tot een elektrische tandenborstel en van een kinderfeest met friet, aangeboden en verzorgd door Prins Wim en Adjudant Arjan tot fysieke uitdagingen als drie maanden gratis sporten of een gratis APK/onderhoudsbeurt voor uw auto.

Maar natuurlijk kon er ook weer geboden worden op een compleet verzorgde feestavond, genaamd Big Party. Dit kavel was de afsluiter van de avond maar ook tegelijk de "klapper" van de avond. Er kan nu al worden teruggekeken op een zeer geslaagde avond met een opbrengst die wat minder is dan het jaar ervoor maar toch weer een behoorlijk bedrag opleverde van €17.661,- Volgende week woensdag 18 april meer over deze gezellige avond in onze uitgave.