Afbeelding

Spreekuur met Hans Gaillard en Kees Vortman

Politiek

Met ingang van 31 augustus wordt het wekelijks open spreekuur van het college uitgebreid.

Wethouder Kees Vortman start op die datum tussen 17.00 en 18.00 uur met een wekelijks spreekuur in De Boerderij in Breugel.
Op woensdag 4 september start burgemeester Hans Gaillard weer met zijn wekelijkse open spreekuur tussen 9.00 en 10.00 uur in het gemeentehuis.
Wat kunt u verwachten?
Iedere woensdag kunt u persoonlijk met Hans Gaillard of Kees Vortman spreken. Per gesprek wordt maximaal 10 minuten uitgetrokken. In zo'n gesprek kunt u vragen, wensen, op-vattingen, ideeën en opmerkingen over gemeentelijk beleid of de gemeentelijke organisatie voorleggen. Het spreekuur geeft u de kans om kort met een lid van het college van gedachten te wisselen.
Afspraak niet nodig, aanmelden wordt op prijs gesteld
Iedereen is welkom op het spreekuur, een afspraak maken is niet nodig. We stellen het wel op prijs - in verband met de planning van de agenda - dat u zich van tevoren meldt bij het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 of bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl.
Als het spreekuur 'vol' mocht zijn noteren zij uw naam, adres en telefoonnummer en maken in overleg een afspraak voor een volgend spreekuur.
Een vervolggesprek?
Uw gesprek met de burgemeester of wethouder is een eerste inventarisatie. Samen met u bekijken zij of uw vraag verder besproken dient te worden. In dat geval maakt het bestuurs-secretariaat met u een vervolgafspraak voor een gesprek met het collegelid of een mede-werker van de gemeente.