Dames senioren 2
Dames senioren 2 Foto: Ingezonden

KV de Corridor heeft 2 kampioenen

Sport sport

Son en Breugel - Op zaterdag kwamen de meiden van de E3 in actie. Als ze deze wedstrijd zouden winnen zouden ze helemaal alleen boven aan staan. Ze waren erg zenuwachtig waardoor en dit zag je de eerste helft terug in het spel. Het wilde maar niet lukken om te scoren, zodat het met de rust een stand van 2-2 was. De meiden raakten na de rust hun zenuwen kwijt en hebben een sprint getrokken, waardoor ze uiteindelijk met 11-2 hebben gewonnen en dus de terechte kampioen zijn!

Op zondag stond de laatste wedstrijd van senioren 2 op het programma. Rond kwart voor 3 stroomde de zaal langzaam vol met toeschouwers. Het was al snel duidelijk dat het publiek zich niet rustig zou houden. Na ieder doelpunt of onderschepping waren het gejoel, de toeters en muziek te horen. Na een solide wedstrijd senioren 2, onder de leiding van Werner Spelbrink, hebben ze de tegenstander helemaal weggespeeld. De wedstrijd werd gewonnen met 16-10 waarna het kampioenschap gevierd kon worden!