Logo mooisonenbreugel.nl
Een groene kaart voor de spelers, begeleiding en supporters van SBC JO14-2   | Fotonummer: 778c83
Een groene kaart voor de spelers, begeleiding en supporters van SBC JO14-2 (Foto: Ingezonden)
sport

Groene kaart voor SBC JO14-2

Son en Breugel - SBC JO14-2 staat eigenlijk iets te hoog ingedeeld, waardoor de jongens vaak dik verliezen. Er is nog geprobeerd om de jongens een klasse lager te krijgen, maar helaas was dat niet gelukt. Tot de winterstop moeten ze dus het beste ervan maken en knokken dat ze niet te veel doelpunten om hun oren krijgen.

Zaterdag 27 oktober moesten ze naar SV Reeshof in Tilburg. Vanaf het begin gingen de jongens er flink tegen aan. Er werd hard gewerkt en het was een redelijk gelijk opgaande strijd. Met een beetje pech kwam SBC op achterstand. SBC kreeg ook wel een paar kansjes, maar helaas kregen ze de bal niet in het doel. SV Reeshof kreeg ook nog wel een paar kansen maar die werden gelukkig voor SBC gemist. De jongens gingen met een 1-0 achterstand de rust in.

Al snel in de tweede helft kwam SV Reeshof op 2-0. Na een goede, lage voorzet van Krijn Bressers kon Mark Moerman de bal mooi in het doel glijden; 2-1. Daarna ging het snel en met een paar hoge ballen op het doel, waar de keeper gewoon niet bij kon, liep SV Reeshof uit naar 6-1. Dat was echt jammer.

Groene kaart
Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter moesten de spelers, begeleiding en supporters van SBC bij de scheidsrechter komen. Wat nu dan? De scheidsrechter mag na iedere wedstrijd een groene kaart uitdelen. Hij wilde de groene kaart geven aan het team, de begeleiders en de supporters van SBC JO14-2. Hij had gezien dat SBC de wedstrijden tot nu toe in de competitie dik had verloren maar het was hem opgevallen dat zowel de begeleiding, als het team als de supporters ondanks de dikke nederlagen erg positief was en probeerde alles toch positief te benaderen. Hij had daar erg veel respect voor en wilde dit belonen met de groene kaart. De groene kaart werd door de aanvoerder Guus Hendriks in ontvangst genomen. Toch een prijs gewonnen deze competitie en wat voor een, een om trots op te zijn.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>