win een voetmassage
win een voetmassage

Start inschrijven Samenloop voor hoop op de jaarmarkt

Verenigingen

Son en Breugel - In 2016 wordt een SamenLoop voor Hoop in Son en Breugel georganiseerd!

Dit bijzondere evenement start op zaterdag 4 juni 2016 om 14.00 uur en is op zondag 5 juni 2016 om 14.00 uur afgelopen. Het vindt plaats bij Sportcentrum De Bongerd en de Boerderij.

Waarschijnlijk heb je al gehoord van het evenement 'Samenloop voor Hoop'? Onlangs zijn er diverse van deze lopen in de buurt georganiseerd; in de maand juni was deze actie bijvoorbeeld een succes geweest in Veldhoven en in Valkenswaard. De SamenLoop voor Hoop is een evenement onder de vlag van KWF Kankerbestrijding. Gedurende 24 uur wordt er gewandeld door deelnemers van teams op een vast parcours. Het evenement biedt steun aan mensen die met deze ziekte te maken hebben (gehad) en daarbij wordt geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

Een klein beetje geschiedenis: Relay for Life (SamenLoop voor Hoop) ontstond in 1985 in de VS toen dr. Gordon Klatt samen met een enthousiast team 24 uur op een sportveld wandelde en daarmee 27.000 dollar ophaalde voor de kankerbestrijding. Relay for Life is de grootste inzamelingsactie ter wereld ten bate van de kankerbestrijding. In Nederland werd de eerste Relay for Life in 2006 georganiseerd onder de naam 'SamenLoop voor Hoop'. Dit was in Borger (D). Daarna volgden er jaarlijks steeds meer gemeenten. Het succes is elk jaar groter en ook jij kunt hier aan bijdragen!

Hoe kun jij meedoen? Vertel je vrienden/collega's of familieleden over dit evenement, maak ze net als jij enthousiast en vorm je eigen team! Vanaf zondag 6 september 2015 start de inschrijving voor teams. Wij hebben met de SamenLoop voor Hoop in Son en Breugel een kraam op de jaarmarkt tussen de Hema en het Gemeentehuis.

Ieder team dat zich tijdens de jaarmarkt bij de kraam inschrijft doet mee met een loterij. Onder alle inschrijvende teams van die middag verloten wij namelijk een heerlijk geheel verzorgd ontbijt voor het hele team tijdens de SamenLoop voor Hoop. De jaarmarkt start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het hele team hoeft niet aanwezig te zijn (mag natuurlijk wel). Als er maar minimaal één persoon is die zich namens het team inschrijft.

Maar; het team dat zich als eerste inschrijft krijgt een voetmassage voor het hele team tijdens de SamenLoop voor Hoop! Om dit te winnen moet je je op 6 september om 10.00 uur 's ochtends melden bij cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17. Wij als organisatie dagen jou uit!!

Wil je meer info? Neem eens een kijkje op onze website (www.samenloopvoorhoop.nl/sonenbreugel), onze Facebookpagina

(SamenLoopvoorHoopSonenBreugel) of op onze Twitterpagina (@SamenLoopSenB). Mailen mag natuurlijk ook. Dit kan naar sonenbreugel@samenloopvoorhoop.nl