CV de bierbubbels presenteert 'Het Campingfeest!' in Het Raadhuis

Verenigingen

CV de bierbubbels presenteert 'Het Campingfeest!' met DJ Geert Verschuren, DJ Alex en niemand minder dan Randy Watzeels!

Op 9 april krijgen wij als carnavalsvereniging de mogelijkheid om Café Het Raadhuis voor een avondje over te nemen. Elk biertje dat deze avond gedronken wordt helpt ons om in 2017 weer met een geweldige carnavalswagen de optocht van Son en Breugel te kunnen lopen.

Hoe ziet deze avond eruit? Wij als vereniging willen een knalfeest geven! Alles zal in het thema staan van 'Het Campingfeest'. Kampvuurshotjes, splitijsborrels, hamburgers, een buitenbar, meters bier verloten, noem maar op! Maaaaaar wij kunnen dit natuurlijk niet alleen! Onze eigen DJ Geert Verschuren zal met hulp van DJ Alex de kroeg volledig op zijn kop zetten. En als klapper op de vuurpijl komt Randy Watzeels nog wat toppers zingen!

Dusss… Wil jij dat Carnavalsverniging de Bierbubbels ook volgend jaar weer meeloopt met een mooie wagen…. Wil jij weer een keer helemaal je plaat uit gaan in de kroeg…. Wil jij deze topavond niet missen? Trek dan je mooiste vakantieoutfit aan en kom zaterdag 9 april naar café het raadhuis en feest mee op ons campingfeest!