Afbeelding

Open Golfdag Golfclub Son heet u welkom

Verenigingen

Nederland kent ruim 380.00 0 geregistreerde golfers. Desondanks kampt de golfsport nog altijd met vooroordelen als 'gesloten', 'elitair', 'te duur'en 'te moeilijk'. Zaterdag 23 April is Golfclub Son de hele dag open om het tegendeel te bewijzen.
Kom kennismaken met golfen en alle faciliteiten die wij als club op dat gebied te bieden hebben. Kom meedoen met de diverse activiteiten die georganiseerd worden voor jong en oud!
Iedereen is welkom:
1. Nog niet golfers!
2. Golfers zonder thuis club!
3. Golfers met thuis club!
Programma: 10.00 - 16.00 uur
Op elk uur start een clinic voor iedereen!
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de baan te lopen met één van onze leden!

Wat kun je zoal verwachten op de Open Golfdag?
De Open Golfdag is dè dag dat je je eerste golfbal kunt slaan en meer te weten kunt komen over golfen. Of ben je al bekend met de golfsport maar heb je het al een tijd niet gedaan of ben je nog niet bekend met Golfclub Son? Ook dan is het de gelegenheid bij uitstek.
Enthousiaste medewerkers, leden en vrijwilligers dragen allen hun steentje bij om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de golfsport en de verschillende mogelijkheden die de golfclub jou te bieden heeft.
Tijdens de open dag kun je informatie verkrijgen over bijv. lidmaatschappen, beginnerscursussen en speelmogelijkheden. Daarnaast kan je meedoen aan diverse activiteiten. Er is voldoende materiaal aanwezig ook voor de jeugd, om de golfsport eens uit te proberen.
Wat is golf?
Golf is de derde sport van Nederland. Meer dan 380.000 golfers zijn geregistreerd bij de sportbond, de Nederlandse Golf Federatie. Golf is een uitdagende sport zowel op het gebied van fysieke- als van mentale inspanning.
Plezier. Golf is een leuke en uitdagende sport voor alle leeftijden! Kom naar de Open Dag en maak kennis met golf en ervaar het plezier!
Vriendschap
Golf is bij uitstek een sport die zich leent om samen met anderen te beoefenen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met elkaar genieten van deze fantastische sport. Kom samen met vrienden naar de golfbaan en ervaar/deel de passie voor golf met elkaar.
Familie
Samen met je vader, moeder, broers, zussen, opa's en oma's golfen? Dat kan! Kom samen met je familie naar de open dag. Wat is er leuker dan met het gezin de golfsport te beoefenen!
Wil jij ook die mooie golfsport beoefenen voor een betaalbaar tarief? De centraal gelegen Golfclub Golfclub Son ligt op loop- en fietsafstand in het centrum van Son en Breugel met voldoende parkeerplaatsen.

Kom je ook naar de Open Dag?
Golfclub Son, Sportpark "De Gentiaan", Rooijseweg 11, 5691 PA SON, T 0499-842581 (Clubhuis)
www.golfson.nl