Afbeelding

Wij een feest, zij een feest. 

Verenigingen

Afgelopen zaterdag was het feesten voor een feestje in Hotel Restaurant La Sonnerie.

Door: Anne Minnema

De dames van de Ladies' Circle toverden die dag de kapelzaal om tot ware dance-scene, zo schreven zij zelf in de uitnodiging. Iedereen die een kaartje gekocht had, mocht aansluiten bij DANCE4GOOD. Nou, dat hebben vele kuitjes de volgende ochtend geweten, want gedanst werd er. Met een speciale bar waar Skully Gin te krijgen was, voldoende obers die de bestellingen kwamen opnemen en een DJ die de juiste plaatjes wist te draaien, zorgde de organisatie voor een uiterst goed verzorgd feest. Niet te vergeten waren enkele verrassende elementen, waaronder Party LED staven die het feest een extra kleurtje gaven en twee grote schermen met daarop live Twitter berichten en logo's van de sponsoren.
Kaarten waren te verkrijgen voor €25,- per stuk. Dit leverde je toegang, een avondvullend programma met DJ, een welkomstdrankje, borrelhapjes en een kleine goodie-bag als aandenken. De volledige opbrengst van deze dag wordt gebruikt om kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, niet het geld te overhandigen maar een complete verjaardagsbox. Daarmee kunnen deze kinderen en hun ouders toch het feest vieren, gezien het pakket gevuld is met ballonnen, slingers, traktaties én een cadeautje!
"Wij een feest, zij een feest" was te lezen in een paar van de vele social media berichten van de Ladies' Circle Son en Breugel. En dat hebben zowel de organisatie, als de gasten er zéker van kunnen maken! Momenteel is er al €5267,- opgehaald, waarmee zij omgerekend 150 verjaardagsboxen doneren aan Stichting Jarige Job. Binnenkort zal het definitieve bedrag bekend gemaakt worden, om daarmee hopelijk het aantal verjaardagsboxen te verhogen.