High School
High School Foto: Lianne van Asperdt

Een geweldige afsluiting van Toneelgroep Oase

Verenigingen

Toneelgroep Oase bestaat uit drie enthousiaste, jonge toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. De toneelgroep bestaat alweer enkele jaren en de leiding was het 2de deel van het seizoen in handen van Myrthe Boot. Myrthe had alle groepen flink uitgedaagd en na maanden van oefenen was het zondag 21 mei zover.

De verschillende groepen mochten, in Oase, hun presentaties voordragen aan de ouders, familie en vrienden. In alle presentaties werd live gezongen, live muziek gespeeld en er waren danskunsten te bewonderen. Na iedere presentatie was er de tijd en ruimte om gezellig na te borrelen.
De eerste presentatie was van de groep Kids: "Kijk eens wat wij kunnen". Alle kinderen hadden aan het begin van het seizoen een tekening gemaakt waarin ze hadden getekend wat ze tijdens de lessen zoude willen leren. De slinger met tekeningen was te bewonderen en de goed oplettende kijker heeft kunnen zien dat alle dromen van de Kids zijn uitgekomen!


De tweede presentatie was van de Teens: "Ik hou van Holland". Een stuk met een actueel tintje, helemaal zelf bedacht en uitgevoerd. We belanden in een AZC, krijgen mee hoe men daar verzeild is geraakt en dan ontstaan er geldproblemen, de vluchtelingen zullen het AZC moeten verlaten, maar de vrijwilligers vinden een creatieve oplossing voor dit probleem. Een voorstelling met wel heel veel realiteit!
De laatste presentatie was van de groep High School: "Stan de man die alles kan/kon". Een stuk met een lach en een traan, veel oog voor drama, maar ook de nodige humor en ook helemaal door de groep zelf bedacht. We zijn aanwezig bij het afscheid van Stan, leren zo diverse personages kennen en we eindigen met de grote erfenisshow.
Myrte en alle toneelspelers van Toneelgroep Oase, bedankt voor de geweldige presentaties!

Kids
Teens