Logo mooisonenbreugel.nl
Niels van heren 1 in de aanval tegen VC Deurne   | Fotonummer: fdd154
Niels van heren 1 in de aanval tegen VC Deurne (Foto: VC Pieter Brueghel )

Heren 1 VC Pieter Brueghel blijft punten pakken

  Verenigingen

Son en Breugel - Heren 1 speelde de afgelopen weken twee uitwedstrijden tegen Nuvoc en VC Deurne. In deze competitie de sterkere teams. VC Pieter Brueghel kwam twee keer goed voor de dag, maar vergeet soms de trekker over te halen.

Nuvoc uit Veldhoven is vorig jaar ongeslagen kampioen geworden in de overgangsklasse. Het team is flink versterkt met een aantal oud-divisie spelers. Er stond dus een ververst team ten opzichte van twee seizoenen geleden, toen VC Pieter Brueghel kampioen werd in de overgangsklasse. De heren uit Son en Breugel konden de gehele wedstrijd prima meekomen, maar konden het steeds niet afronden op cruciale momenten. Dat deed Nuvoc wel. De eerste drie sets gingen dan ook verloren in een goede wedstrijd van beide kanten. De laatste set pakte heren 1 dan toch setwinst, zodat het niet met lege handen naar huis ging. Gezien het vertoonde spel een terecht punt.

Vorige week toog heren 1 richting Deurne om aan te treden tegen de meervoudig kampioen. Vorig seizoen dropen de heren kansloos af met een 4-0 nederlaag. Dit jaar zie je de progressie die het team maakt ook terug in de resultaten. VC Deurne had in de eerste set moeite vat te krijgen op VC Pieter Brueghel, wat resulteerde in setwinst voor de boys uit Son. De tweede en derde set kreeg het thuisteam meer vat op de jongens en trok het de winst, tegen de verhoudingen in, naar zich toe. De laatste set herpakte VC Pieter Brueghel zich door het goede spel voort te zetten. Eindstand: 2-2.

Deze week trainen de heren (eindelijk) weer in De Landing. Volgende week staat de wedstrijd tegen VC Bello 1 uit Meerhoven op het programma. Voor meer informatie bezoek www.vcpieterbrueghel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>