Logo mooisonenbreugel.nl
Maarten Plasmans, Erik van de Vijver en Remco Kuipéri (rechts) vieren met de jeugd van HTC hockey het nieuwe sponsorcontract   | Fotonummer: e11507
Maarten Plasmans, Erik van de Vijver en Remco Kuipéri (rechts) vieren met de jeugd van HTC hockey het nieuwe sponsorcontract (Foto: Van den Oetelaar Oirschot)

HTC Hockey en Rabobank Het Groen Woud Zuid samen verder

  Verenigingen

Son en Breugel - Rabobank Het Groen Woud Zuid is al meer dan 15 jaar de trotse hoofdsponsor van hockeyclub HTC Son. Dan lijkt het vanzelfsprekend dat je dat ook weer bent voor de komende jaren, toch is dat zeker in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend als het lijkt.

De Rabobank Het Groene Woud Zuid kijkt altijd graag of dat wij zij gaan sponsoren past bij hoe zij als bank in de samenleving staan. Noem het kritisch maar het is vooral positief bedoeld want ook een vereniging of club heeft een maatschappelijke rol.

Daarom was afgelopen woensdag de heer Remco Kuipéri, directievoorzitter van de Rabobank Het Groene Woud Zuid persoonlijk aanwezig op het terrein van hockeyclub HTC Son. Om het voor de club zeer goede nieuws te komen vertellen dat de bank graag weer voor de komende drie jaar één van de hoofdsponsors wil zijn van deze prachtige club.

De toelichting van de sponsorcommissie (Maarten Plasmans, Erik van de Vijver), dat een aantal ideeën zoals het G-Team en een jaarlijkse dag voor de jeugd en de familie de komende jaren dan zeker zouden kunnen doorgaan gaf misschien wel de doorslag voor het besluit van de bank.
Ook de wijze waarop de hockeyclub de jeugd aan de club verbindt en stimuleert worden door de Rabobank Het Groene Woud Zuid erg gewaardeerd aldus Kuipéri. En daarom stonden op het veld drie tevreden mannen omringd door de dolenthousiaste jeugd van HTC Hockey, als bewijs van een tot tevredenheid van alle partijen verlengde samenwerking voor de komende drie jaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>