Logo mooisonenbreugel.nl
Rob Meeusen   | Fotonummer: 0b0f45
Rob Meeusen (Foto: )

Benefietconcert in de St. Genovevakerk voor MadeLief

Son en Breugel - Op 24 november aanstaande om 20.00u wordt in de St. Genovevakerk in Breugel een benefietconcert gegeven ten bate van Bijna Thuis Huis MadeLief.

Rob Meeusen, oud-inwoner van Son, speelt samen met het Brabants Barok Consort een mooi en interessant programma. Het hele concert staat in het teken van één van de instrumenten die op deze avond bespeeld zal worden, namelijk een viool uit 1720.
Daarnaast klinken authentieke instrumenten zoals klavecimbel, altviool, cello en contrabas. Alle gespeelde werken van o.a. de componisten: Vivaldi, Händel, Telemann en Bach zijn in het bouwjaar van deze viool gecomponeerd. Dit geldt ook voor de "Winter" uit de 4 jaargetijden van Vivaldi die tevens te beluisteren is.

Ieder muziekstuk zal vooraf gegaan worden door een bijzonder verhaal over het te spelen werk, de componist of de oude viool. Kom luisteren en laat je meenemen in een reis ver terug in de tijd. Een tijd die door de opzet van het programma ineens heel zichtbaar, voelbaar en hoorbaar wordt.
Toegangskaarten zijn te reserveren door een mailtje te sturen naar: bthsonenbreugel@gmail.com. Bel naar 0499-465211, of kom op 24 november naar de St. Genovevakerk in Breugel.
Entree: 10 euro ten bate van Bijna Thuis Huis MadeLief.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>