Afbeelding

Uit je dak op Park Hilaria

Zakelijk

Van 5 tot en met 14 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in Park Hilaria.

Het tijdelijke pretpark biedt zomers topvermaak voor alle leeftijden. Al op flinke afstand vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater en talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.
Nieuw op Park Hilaria
Park Hilaria kent een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties. Nieuw dit jaar is de Gladiator; een booster van 62 meter hoog, waarbij je in een bakje aan een lange arm de hoogte in gaat. Niet voor mensen met hoogtevrees of een zwakke maag. Een totaal ander soort attractie is de Starflyer. Deze attractie heeft veel weg van een zweefmolen. De Starflyer is 50 meter hoog en de ronddraaiende zitjes gaan omhoog en omlaag.
Voor ieder wat wils
Geen snelheidsduivel? Niet getreurd, Park Hilaria kent ook een aantal nostalgische attracties. Samen met sfeervolle muziek, vind je ze rondom het Nostalgisch Terras. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot. 's Avonds als Larie ligt te slapen duiken er ineens allerlei andere rare snuiters op in zijn Larie Nest.
Onbeperkt plezier voor maar 20 euro
Onbeperkt in alles wat zwaait en draait voor maar 20 euro? Dat kan! Dit jaar nieuw op Park Hilaria; het Pay One Price bandje. Voor maar 20 euro kan je op de doordeweekse dagen van 14:00 tot 18:00 uur onbeperkt gebruik maken van alle attracties voor kinderen en volwassenen. Kan je niet genoeg krijgen van het spookhuis, de waterballen of de draaimolen? Dan ga je toch gewoon nog een keertje? De bandjes zijn te koop via www.parkhilaria.nl maar wees er snel bij, er zijn per dag maar 1.000 bandjes beschikbaar.
Hollario en Lariepop
Ook dit jaar zijn er twee gratis muziekpleinen; Hollario en Lariepop. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten zoals Django Wagner, Peter Beense en DJ Bompa & de Mens ervoor dat de stemming er goed in blijft. Ben je liefhebber van popmuziek? Bezoek dan Lariepop waar diverse bands en artiesten met hun swingende muziek het publiek aan het dansen krijgen. Daarna is het heerlijk bijkomen in de Biergarten, de Poffertjessalon, het Vissersdorp, het Nostalgisch Terras of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein.
Openingstijden

Vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus van 14:00 uur tot 00:30 uur
Zondag 7 t/m donderdag 11 augustus van 14:00 uur tot 00:00 uur
Vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus van 14:00 uur tot 00:30 uur
Zondag 14 augustus van 14:00 uur tot 24:00 uur
Afsluiting Kennedylaan
Van 29 juli 09:00 uur t/m 17 augustus
Entree
De entree tot het park is gratis en ook de live optredens bij Hollario en Lariepop zijn vrij te bezoeken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding