Afbeelding

Scholen in de prijzen bij actie Sparen voor je school bij de Jumbo Son en Breugel

Zakelijk

Scholen ontvangen mooie geldbedragen bij de actie Sparen voor je school bij de Jumbo Son en Breugel. Om de school bij jou in de buurt een handje te helpen, kon je bij Jumbo sparen voor je school. De scholen konden o.a. sparen voor een nieuwe step, spellen, knutselmaterialen, een zandbak of een klimrek.

Hoe meer punten de school van jouw keuze verzamelde, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. De spaarperiode is afgelopen en woensdag 9 november was de feestelijke bekendmaking van de uitslag "sparen voor je school" Bij de Jumbo in Son en Breugel.
Filiaalmanager Rick IJntema ontving de vertegenwoordigers van de scholen die mee hadden gedaan, door andere verplichtingen konden niet alle scholen aanwezig zijn. Maar uiteindelijk waren er acht scholen vertegenwoordigd. De Emiliusschool, De Bloktempel, De regenboog, De Sonnewijzer, De Harlekijn, De Ruimte, De Stoklandschool en Kindercentrum De Kiezel uit Best waren aanwezig. 

In totaal stelde de Jumbo Son en Breugel €9500,- beschikbaar voor de scholen. Bij elke €10,- aan boodschappen kreeg de klant 1 punt, deze konden dan weer geschonken worden aan een school. Veel leerlingen van scholen waren dan ook actief bezig met het inzamelen van de punten en het verdelen ervan. In zowel Best als Son en Breugel hebben twaalf scholen meegedaan aan de actie. De Emilliusschool sloot als laatste nog aan bij de actie, maar de leerlingen waren zo gedreven dat ze ondanks dat nog een mooi bedrag wisten op te halen.

Alle scholen die meededen vielen in de prijzen. De bedragen kunnen gebruikt worden voor het aanschaffen van schoolmaterialen. IJntema feliciteerde alle deelnemende scholen en reikte behalve de symbolische check ook nog een mooi boeket bloemen uit aan de vertegenwoordigers van de scholen.
Hierbij een overzicht van de bedragen die de deelnemende scholen in Son en Breugel bij elkaar hebben gespaard. 

BS De Stokland            € 2.555,07
BS De Harlekijn            € 2.459,47 
PCB De Sonnewijzer     € 1.431,42 
OBS De Regenboog      € 1.025,00 
Emilliusschool              € 960,39 
KBS De Bloktempel      € 275,89 
Kindcentrum De Kiezel  € 392,45
BS De Ruimte              € 192,95
BS De Krommen Hoek  € 116,12 
BS Immananuël            € 44,53
BS De Heydonck          € 28,81
OBS de Zevensprong    € 17,90

Kindcentrum De Kiezel
De Ruimte
De Sonnewijzer
Emilliusschool
De Stoklandschool
Emilliusschool
De regenboog
De Bloktempel
De Harlekijn