Ineke Peperkamp
Ineke Peperkamp

Paulineke Damesmode opent haar deuren

Zakelijk

In het pand waar voorheen bakker Schellens gevestigd was aan de Heistraat 3, opent dinsdag 30 mei een nieuwe winkel "Paulineke" haar deuren.

Deze gezellige en knusse snuffelwinkel is gespecialiseerd in Dameskleding, Lifestyle accessoires, Vintage en Brocante. Eigenaresse Ineke Peperkamp uit Geldrop: " Ik ben jaren met mijn spullen naar braderieën gegaan wat op zich hartstikke leuk was om te doen. Maar een eigen winkel is toch het mooiste." Ze geeft aan dat ze al eerder soortgelijke winkels heeft gehad in Heeze en Valkenswaard. Door omstandigheden moest ze daar vertrekken en was ze op zoek naar een geschikt pand. Gelet op het karakter van haar winkel zocht ze een locatie in het centrum van een gezellig dorp.

"Het is eigenlijk een damesmodezaak met een glimlach naar landelijke en brocante woonaccessoires. De damesmode zal iedere veertien dagen worden aangevuld en bestaat daardoor uit de nieuwste artikelen voor de modebewuste vrouw. We beschikken over de maten 36 tot en met 52. We hebben veel mode van natuurproducten, katoen, zijde en viscose.''
Daarnaast verhuurt ze kasten waar anderen hun producten kunnen aanbieden en de opbrengst zelf mogen behouden. "Uiteraard moeten deze passen bij de sfeer van de winkel." zegt ze.
De naam Paulineke is makkelijk te verklaren. ''Pauline heet mijn zus en Ineke heet ik zelf. Vroeger hebben we samen veel gedaan en vandaar de naam Paulineke, een vrolijke naam voor mijn gezellige winkeltje.''
Paulineke's Damesmode is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot en met 17.00 uur. Loop gerust eens binnen in haar bijzonder smaakvol winkeltje aan de Heistraat en laat u verrassen.