(archieffoto)
(archieffoto) Foto: Wil Feijen

Vijf dagen kermisplezier in Son en Breugel

Algemeen Evenement

De kermisexploitanten staan te popelen om hun attracties op te bouwen op het Raadhuisplein, Kerkplein en de Nieuwstraat in het centrum van Son en Breugel. Vrijdag 17 juni gaat de kermis om 15.00 uur open voor het publiek.

Een kermis waar vertier bovenaan staat, zowel voor de kleinere jeugd, de iets oudere jeugd, en ook voor volwassenen. Er is voor ieder wat wils op de kermis. Probeer jij liever de attracties waar de snelheid centraal staat, of waag je liever een gokje bij de verschillende gokautomaten? De kermis wordt compleet gemaakt met de traditionele kramen met zuurstokken, oliebollen en andere lekkernijen. Niet alleen op de kermis is het erg gezellig, ook in de horeca rondom de kermis. De horecaondernemers nodigen je graag uit voor een hapje en een drankje.

Prikkelarme kermis
Voor mindervalide mensen wordt op maandag 20 juni tussen 14.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis gehouden. Gedurende dit uur draaien de attracties langzamer, staat de muziek zachter en is ook de knipperverlichting van de attracties aangepast.

Verkeersomleiding
Tijdens de kermis is het centrum van Son voor het doorgaande verkeer afgesloten van donderdag 16 juni vanaf 07.00 uur tot en met woensdag 22 juni (tijdstip onbekend). Dit is inclusief het opbouwen en afbreken van de attracties. Het verkeer wordt omgeleid via de A50. Voor plaatselijk verkeer is er een tijdelijke omleiding via De Bontstraat. Beide omleidingsroutes worden met behulp van borden aangegeven.

Wil je kans maken op gratis munten, kijk dan woensdag 15 juni in DeMooiSonenBreugelKrant. In die krant vind je nog meer informatie over de kermis, zoals de openingstijden.