Prinses Stylista en adjudanten Hair en Care
Prinses Stylista en adjudanten Hair en Care Foto: Bart Verkuijlen

Cv De Wetters en prinses Stylista

Algemeen

Son en Breugel/ Nederwetten - Zaterdag 11 november was het eindelijk zover: na lang wachten zou bekend worden wie de nieuwe kartrekkers zouden worden van cv De Wetters. De geruchtenstroom was in de weken voor deze avond al goed op gang gekomen!

De avond werd officieel geopend door cv De Wetters, waarbij ook de zusterverenigingen hartelijk werden ontvangen. Gezamenlijk namen zij afscheid van elkaar middels herinneringen in de vorm van een leuke act. Maar voordat het grote geheim onthuld kon worden, moest er eerst nog afscheid genomen worden van onze prins Lassie van Oranje en zijn adjudanten Della Ross en d’n Rooie Duvel. Ze werden voor een volle zaal bedankt voor een super carnavalsjaar! Het ludieke afscheid werd ingezet en onder luid applaus werden ze van het podium afgevoerd. 


Prinses Stylista - Bart Verkuijlen

Om het nieuwe jaar af te trappen, ging het licht uit en de spots aan, en werd er vol afwachting gekeken naar het scherm. Middels een countdown kwamen ze spectaculair tevoorschijn van achter het doek. Op het podium stonden ze dan, 3 vrouwen in roze pakken, met een grote glimlach en vol enthousiasme klaar om te gaan feesten: prinses Stylista met haar adjudanten Hair en Care. Dit zijn de nieuwe kartrekkers voor het komende carnavalsseizoen. Dit alles gaat plaatsvinden in residentie de Beautybar onder het motto ‘Don’t worry, be pretty!’.