Sinterklaas op Berkenstaete
Sinterklaas op Berkenstaete Foto: Ingezonden

Jumbo en Plus supermarkten zorgen voor verrassing op Berkenstaete

Algemeen

Son en Breugel - Tijdens de sinterklaasmiddag op Berkenstaete werden de bewoners aangenaam verrast door een presentje in de vorm van een pak speculaas en een chocoladeletter.

Gastredactie: Dorien Weel

Dit was geregeld door De Vrienden van Berkenstaete en mogelijk gemaakt door sponsoring van de lokale Jumbo en Plus; een aangename verrassing voor de bewoners. De Vrienden van Berkenstaete hebben tijdens een gezellig samenzijn afscheid genomen van twee bestuursleden, te weten Leny Achten en Hans Kerssemakers. Beiden hebben zich jarenlang ingezet voor de bewoners van Berkenstaete, Leny als voorzitter en Hans, lid van het eerste uur, al 15 jaar lang. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor hun jarenlange inzet.


Sinterklaas op Berkenstaete - Ingezonden

De Vrienden van Berkenstaete gaan gewoon door met hun activiteiten, die wel op een kleinschaligere manier plaats gaan vinden. De reden is dat de mobiliteit van de bewoners steeds minder wordt. Er wordt dus druk gezocht naar andere vormen om de bewoners van Berkenstate een extra pleziertje te bezorgen. De overige bestuursleden hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Zij zijn voor de activiteiten die zij organiseren wel afhankelijk van donaties en sponsors. Een donateur betaalt € 20,- (meer mag natuurlijk altijd) per jaar. Voelt u zich betrokken bij de activiteiten van De Vrienden, dan kunt u ons en de bewoners reuze helpen door donateur te worden. Info hierover via www.vriendenvanberkenstaete.nl. Tevens willen de Vrienden van Berkenstaete via deze weg iedereen, maar zeker de trouwe donateurs en sponsors, prettige kerstdagen en een gezond 2024 wensen.