Afbeelding
Foto: ingezonden

Nieuwjaarstreffen 2024 Zonnebloemgasten bij De Zwaan

Algemeen

Son en Breugel - Vrijdag 12 januari waren de gasten van de Zonnebloem, het bestuur en alle vrijwilligers te gast bij De Zwaan. Totaal ruim 70 mensen waren aanwezig, onder wie ook pastor Bakermans. 

Onder het genot van een heerlijk 3-gangen(keuze)diner, werd het nieuwe jaar eerst ingeluid met een gezamenlijke toost op weer een voorspoedig nieuw jaar. De begeleiding van deze middag/avond met rustige muziek en zang was van Erik en Gerard. Tussen het hoofdmenu en dessert werden teksten uitgedeeld zodat iedereen gezellig mee kon zingen. Gezellig was het, dit eerste samenzijn van de Zonnebloem Son en Breugel, en ook was het geheel goed verzorgd door De Zwaan.

 Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Kruiswerk en een gedeelte van de bijdrage van Club Cuisine, zodat er ook nog een deel gereserveerd kon worden voor het komende 50-jarige jubileum van onze plaatselijke afdeling in 2025. Er komt binnenkort een uitnodiging voor de Verwenmiddag op 20 februari a.s., die plaats zal vinden in De Bakermat (oude Vestzaktheater in de Kerkstraat).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding