Week van de AfvalHelden
Week van de AfvalHelden Foto: Gemeente Son en Breugel

Blink zet de afvalhelden in het zonnetje! Doet u mee?

Algemeen

Son en Breugel - Van 4 t/m 10 maart 2024 zet Blink de AfvalHelden in het zonnetje. Afvalhelden halen dagelijks het vuilnis op, houden straten schoon en helpen u op de milieustraat. En dan zijn er nog alle onzichtbare helden, vrijwilligers die zwerfvuil oprapen en alle bewoners die thuis het afval op de juiste manier scheiden. Stuk-voor-stuk zijn ze onmisbaar. 

Tijdens de Week van de Afvalhelden heeft Blink een goed gevuld programma samengesteld om iedereen in het zonnetje te zetten. Samen met gemeente Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Someren en Son en Breugel, het uitzendbureau Actief Werkt en alle medewerkers. 

In Son en Breugel gaat wethouder Jan Boersma een dagje mee op de wagen die het GFT-afval ophaalt om te ervaren hoe het is om een afvalheld te zijn! Blink laat weten dat ze blij met hen zijn! Laat u de AfvalHelden ook weten dat u blij met ze bent? Steek uw duim op, hang een kleurplaat voor uw raam of bied een kopje koffie aan. Voor de AfvalHelden die iedere dag voor u klaarstaan! 

Kijk voor meer inspiratie, tips en bijvoorbeeld ook leuke kleurplaten op www.WeekvandeAfvalHelden.nl