Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Open dag HOi-Huis op zaterdag 27 april

Algemeen

Son en Breugel - Op zaterdag 27 april houdt het HOi-Huis weer een jaarlijkse open dag. Tijdens deze dag kunt u de werkplaats en activiteitenruimtes bezoeken. Tevens zullen diverse deelnemers trots hun werkstukken tonen.

In de werkplaats kunt u met professionele apparatuur onder deskundige begeleiding hout en metaal bewerken. In de activiteitenruimtes worden de volgende hobby’s beoefend: schilderen, tekenen, keramiek, glaskunst en tiffany, alles met stoffen en vilt, kaarten maken, klokken maken, sieraden maken en koken voor mannen en dames.

Iedere drie weken op donderdag koken ze voor alleenstaanden en de laatste vrijdagmiddag van iedere maand hebben ze repaircafé. Iedere dag van maandag t/m donderdag is het vanaf 10.30 uur koffie drinken in de koffiekamer. Iedereen is daarbij welkom.

U kunt voor € 45,- per jaar deelnemen aan de activiteiten van het HOi-Huis. Of dit er één is of meer, dat maakt niet uit. Het enige is dat u voor sommige activiteiten de materiaalkosten betaalt (bijv. klei, verf, penselen of in de werkplaats gebruikt hout). De open dag vindt dus komende zaterdag plaats van 10.00 tot 16.00 uur.