Anne van Hoorn gaat langs de Zonnebloemgasten
Anne van Hoorn gaat langs de Zonnebloemgasten Foto: Zonnebloem SenB

Verkoop loten voor Zonnebloemloterij is gestart

Algemeen

Son en Breugel - Sta achter uw lokale Zonnebloemafdeling door loten te kopen en maak kans op prachtige prijzen.

Heeft u ooit gedroomd van een nieuwe auto, een gloednieuwe keuken of een adembenemende reis? Stel u dan voor dat de hoofdprijs van maar liefst €15.000,- op uw lotnummer valt! Ter ere van het 75-jarig jubileum van de landelijke Zonnebloemafdeling zijn er ook extra jubileumprijzen in de aanbieding, waaronder een vakantiecheque van Villa for You, een maand gratis boodschappen ter waarde van €750,-, een betoverende ballonvaart voor twee personen, of denk aan een elektrische fiets, een iPad, een dagje uit, een verblijf in het Safarihotel Beekse Bergen of een ontspannen weekendje weg. 

Loten zijn verkrijgbaar voor slechts €3,00 en kunnen worden aangeschaft bij de toegewijde vrijwilligers, die de loten persoonlijk in hun eigen kring verkopen. Maar ze zijn ook online verkrijgbaar via https://www.zonnebloem.nl/loten. Loten zijn te koop tot eind juli.

Vrijwilligers van de Zonnebloem Son en Breugel organiseren regelmatig activiteiten, of leuke, mooie en lekkere attenties, aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Zie hiervoor de website www.zonnebloem.nl/sonenbreugel. Een deel van deze activiteiten of attenties wordt betaald door de opbrengst van de Zonnebloemloterij. Wil jij ook meehelpen om dit vrijwilligerswerk mogelijk te maken?