Verwenmiddag Zonnebloemgasten
Verwenmiddag Zonnebloemgasten Foto: Ingezonden

Verwendag Zonnebloem afdeling Son en Breugel is weer terug!

Algemeen

Son en Breugel - Wat een goed bericht voor onze Zonnebloemgasten: de Verwendag Zonnebloem afdeling Son en Breugel is weer terug! Jarenlang, totdat corona uitbrak, stond de Verwendag op het programma.

Op de Verwendag mocht de afdeling van de Zonnebloem steevast rekenen op de geweldige, belangeloze medewerking van vaak plaatselijke kapsters en schoonheidsspecialistes. Daarnaast waren er ook veel vrijwilligers van en buiten de Zonnebloem die aandacht gaven aan bijvoorbeeld mooie nageltjes lakken.

Ook worden er tussendoor lekkere zoete en hartige hapjes voorgeschoteld. Er waren op deze dinsdag 20 februari veel Zonnebloemgasten die duidelijk zin in hadden in een verwenmiddagje. Ze waren te gast in de Bakermat, het pand waar voorheen het Vestzaktheater was. Iedereen werd eerst ontvangen met koffie of thee en een gezellig bordje met mini-tompouce, luxe bonbon en mini-chocoladebolletje.

Met de hulp van weer veel vrijwilligers en 2 schoonheidsspecialistes en 2 kapsters werden de Zonnebloemgasten daarna heerlijk verwend. Want dat is toch wat men wil: aandacht voor de haren, gezicht en nagels. En daarna kwamen nog volop heerlijke hartige hapjes met een drankje naar keuze. De Verwendag werd zo weer een als vanouds geslaagde middag!

Dank aan alle hulp! De volgende activiteit van onze afdeling van de Zonnebloem is op 26 maart: paasstukjes maken. Nadere informatie volgt via uw eigen vrijwillig(st)er.

Verwenmiddag Zonnebloemgasten
Verwenmiddag Zonnebloemgasten
Verwenmiddag Zonnebloemgasten