De gasten van de Zonnebloem
De gasten van de Zonnebloem Foto: Ingezonden

Optreden Fam. v.d. Broek voor gasten van de Zonnebloem

Algemeen

Son en Breugel - Vorige week donderdag was er een optreden voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem in het Dommelhuis. Iedereen werd verwelkomd met koffie en cake of een koek. 

Deze middag werd verzorgd door Fam. v.d. Broek uit Geldrop. Dit familiekoor bestaat uit 2 zussen en 4 broers. Hun carrière is begonnen in een verzorgingshuis in Geldrop, waar een broer woonde. Elke week bezochten ze hem en dan werden er veel liedjes gezongen. Toen deze broer overleden was , zijn ze in 2012 met een familiekoor begonnen. Het is een gezellig koor met leden in de leeftijd van 71 t/m 88 jaar. Er werden veel herkenbare liedjes gezongen uit de jaren ’50, ‘60 en ‘70, Engels- en Nederlandstalig, van o.a. Benny Neyman, Will Tura, The Drifters, The Cats, en nog veel meer.

In de pauze kon iedereen genieten van een drankje en natuurlijk bitterballen. Om 4 uur ging iedereen met een blij gevoel huiswaarts. Ze kunnen samen weer terugkijken op een geslaagde middag. De Zonnebloem afd. Son en Breugel doet ook mee met de Rabo ClubSupport-actie. Met uw stem kunnen we o.a. deze mooie middagen organiseren.