Afbeelding

Sonse Stoom-erette René Brus

Algemeen

Sonse Stoomerette, René Brus is de nieuwe man voor uw klus


Sinds 1 juni staat Rene Brus aan het roer van de Sonse Stoom-erette. De opvolger van Cees Akkermans staat net als zijn voorganger voor kwaliteit en reinheid. Daarnaast zijn de openingstijden verruimd, zodat ook zaterdag wasdag wordt.

Akkermans heeft 43 jaar de scepter gezwaaid in de Sonse Stoom-erette. Hij heeft dat altijd met hart en ziel gedaan en kijkt terug op een mooie tijd. Hij bedankt al zijn klanten voor het vertrouwen dat hij in al die jaren van hen heeft gekregen. Maar na 43 jaar moet je ook denken aan opvolging. Deze mogelijkheid diende zich aan in de vorm van Brus die al ruim twaalf jaar in dienst was van Cees Akkermans. René Brus de nieuwe eigenaar vindt het een logische stap dat hij de zaak overneemt en de goede naam van de zaak nog verder uitbouwt.

Met de komst van een nieuwe eigenaar zou je ook een nieuwe koers verwachten. René Brus geeft aan "geen veranderingen, maar wel toevoegingen op de kwaliteit" te willen doorvoeren. Zo is vanaf nu de Stoom-erette ook op zaterdag open van 10.00 tot 13.00 uur. Handig als je het doordeweeks te druk hebt. Ook heeft de buitenzijde en de etalage van het pand al een kleine verandering ondergaan. Omdat René Brus over meer dan twaalf jaar werkervaring beschikt, kan hij de klanten goed adviseren en weet hij precies welke materialen wel en niet gestoomd kunnen worden. Voor kleding, gordijnen, vitrage, vloerkleden, leder, suède, bruidsjurken, dekbedden en reparaties bent u sowieso op het juiste adres bij de Sonse Stoom-erette.

Gegarandeerd draagcomfort
"Kwaliteit is onze garantie en dat maken wij graag waar in de praktijk," stelt René Brus. "Of het nu om synthetisch materiaal, dons, wol af ander soort dekbed gaat: wij weten hoe deze behandeld moet worden. Met de juiste behandeling gaan uw spullen gewoon langer mee. Voor kleding geldt daarbij dat het draagcomfort niet onder de reiniging lijdt als het op de juiste wijze gereinigd wordt."

De spullen die vandaag afgeven worden, kunnen de dag erna weer schoon en fris worden opgehaald. Snelle service is een van de speerpunten van de Sonse Stoom-erette. Naast de hoofdvestiging aan de nieuwstraat in Son heeft de Sonse Stoom-erette ook verschillende zogenaamde afgifte punten in Boxtel, Liempde, Helmond, Geldrop, Eindhoven, en natuurlijk in Son en Breugel bij Plus Verhoeven Amerikalaan 4. Dus kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend advies.Of kijk alvast op www.stomerijson.nl