Afbeelding

Ruim 200 euro statiegeld voor Wensambulance

Algemeen

Zijn er nog mensen die de Stichting Wensambulance niet kennen? Haast niet te geloven, als je weet hoeveel goed werk die doen voor mensen met een laatste levenswens. Bij het legen van de Statiegeldbox bij AH in Son en Breugel bleek het bijeen gebrachte bedrag afgelopen week inmiddels opgelopen tot € 203,75. WensAmbulance Brabant bedankt iedereen hartelijk die hier een bijdrage aan heeft geleverd. In februari 2016 wordt de Statiegeldbox opnieuw geplaatst.
Een A4tje met het resultaat hangt bij de flesseninname, zodat de klanten weten wat de opbrengst was.

WAB brengt terminaal zieke mensen, die niet of nauwelijks kunnen lopen, met een van haar vier comfortabele ambulances naar bestemmingen overal in Nederland en zelfs daarbuiten.
Dit alles om zijn of haar laatste wens te vervullen. Ze halen de wensvragers op in heel Brabant en in Zeeland en doen dat kosteloos, belangeloos, en vergezellen zo'n zieke met een professionele verpleegkundige en een ervaren chauffeur.
Waarom kunnen ze dat kosteloos doen? Omdat ze hele aardige mensen en bedrijven hebben die hun sponsoren en steunen om dit werk te doen.
Zie ook: www.wensambulancebrabant.nl
Met de opbrengst van onder meer de Statiegeld Bonnen Box (SBB ) die ze bij Albert Heijn in Son neer mochten zetten kunnen ze hun werk voortzetten en gratis uitvoeren.
De Stichting Wens Ambulance houdt vaak presentaties voor bedrijven, clubs, verenigingen en scholen, waar ze uitleg geven middels een zelfgemaakte PowerPoint presentatie.
Vaak krijgen ze reacties van mensen dat ze het initiatief helemaal niet kennen en dat ze nooit van het fenomeen WensAmbulance gehoord hebben…..
En daar moet een eind aan komen, want nog veel te veel mensen sterven zonder dat hun laatste wens vervuld kon worden, omdat ze niet op de hoogte waren van het bestaan van de WensAmbulance.