Afbeelding

Laat u verwennen met een muzikaal Valentijnsontbijt

Algemeen

Valentijn doet wat met je. Om dit jaar alvast in de juiste stemming te komen biedt de jeugd van Harmonie Pro Honore et Virtute u op zondagmorgen 12 februari om 10.30 in het Vestzaktheater een Valentijns Ontbijtconcert aan.

Dit concert zal verzorgd worden door de Opleidingsharmonie aangevuld met jeugdmuzikanten uit het Samenspeelorkest onder leiding van dirigent Mari van Gils. Daarnaast zullen ook de slagwerkers van de Leerlingpercussiegroep deelnemen.

Voor onze jeugd is dit concert ook een van de opmaten naar het spectaculaire Jeugd Promsconcert Music in Blue dat na de zomer 2017 voor u georganiseerd zal gaan houden. De opbrengsten van het Valentijnsconcert dragen er mede aan bij dat we bij Music in Blue flink kunnen uitpakken om er een prachtig concert met vele verrassende elementen van te maken.

Wilt u (misschien al samen met een geheime geliefde) genieten van onze jeugd en een heerlijk ontbijt? Reserveer dan uw kaarten via een mail naar valentijnsconcert@phev.nl onder vermelding van uw naam en adres.
De kosten van € 7,50 per kaartje kunt u overmaken naar rekening NL07 RABO 0148 2899 40 t.n.v. Harmonie Pro Honore et Virtute o.v.v. uw naam en aantal kaartjes.

Voor alle belangstellenden die 12 februari toch al van plan zijn om naar de seniorenmiddag te gaan, is het wellicht een mooie gelegenheid om u van te voren in de watten te laten leggen met dit prachtige muzikale ontbijt.

Voor nadere inlichtingen: valentijnsconcert@phev.nl of www.phev.nl. De jeugd ontmoet u graag op zondagmorgen 12 februari in het Vestzaktheater.

Afbeelding