Taarten gemaakt door de MeeDoen jongeren
Taarten gemaakt door de MeeDoen jongeren Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

MeeDoen bakt taarten: een avond om te smullen!

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 24 april was er weer een leuke culinaire MeeDoen-activiteit: Heel MeeDoen Bakt! Veel jongeren hadden zich aangemeld. Omdat het een kleinschalige activiteit was, organiseert MeeDoen deze activiteit in het najaar nog een keer, zodat iedereen kan meedoen.

Op woensdagavond werd de keuken van Chantal omgetoverd tot een ware bakkerij. Zes enthousiaste bakkers gingen een boltaartje maken. Ze hebben dit stap voor stap gedaan: de binnenkant van het taartje werd gevuld met een heerlijke aardbeienvulling en room en de buitenkant werd bekleed met fondant. Dit fondant werd zorgvuldig uitgerold voordat het over de taart werd gedrapeerd. Daarna was het tijd om de taarten te versieren. Bij de aanmelding konden de jongeren kiezen uit verschillende thema’s: onderwaterwereld zeedieren of zeemeermin, de ruimte, vlinders, unicorn of lama’s.

Iedereen was ontspannen aan het werk en er zijn prachtige taarten gemaakt! Stichting MeeDoen bedankt de vrijwilligers voor hun hulp.

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het reguliere aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met ons meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B, mail: info@meedoensenb.nl. Website: www.meedoensenb.nl.