Groepsfoto Kegelmiddag
Groepsfoto Kegelmiddag Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

Kegelmiddag voor MeeDoen-jongeren in de Vresselse Hut

Algemeen

Son en Breugel - Op zondagmiddag 19 november verzamelden de jongeren en de vrijwilligers van MeeDoen zich in de Vresselse Hut voor een leuke kegelmiddag. Kegelen is een activiteit waar onze jongeren altijd graag aan meedoen. Daarom waren er ook deze keer weer veel aanmeldingen.

Ze hadden alle banen afgehuurd en bij binnenkomst werd de indeling van de groepjes bekendgemaakt. Natuurlijk zaten alle vrienden en vriendinnen bij elkaar. Er werd heel enthousiast gekegeld. Ze hebben een paar echte kegeltalenten in de groep. Een strike was wel moeilijk, maar met veel scores tussen de 130 en 145 punten hebben ze het allemaal super goed gedaan! De 2 winnaars hebben allebei een mooie prijs ontvangen. Na een afsluitend drankje en een lekker snackje kon iedereen weer tevreden naar huis. Het was weer een topmiddag! Ze bedanken de Vresselse Hut voor hun gastvrijheid. 

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het regulier aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met hen meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen Son en Breugel via mail: info@meedoensenb.nl. Website: www.meedoensenb.nl