MeeDoen jongeren en vrijwilligers met de zomerse bamboe spiegels
MeeDoen jongeren en vrijwilligers met de zomerse bamboe spiegels Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

Wat een creativiteit tijdens de MeeDoen-workshop Zomerse bamboe spiegel pimpen!

Algemeen

Son en Breugel - Het was weer tijd voor een leuke MeeDoen crea-activiteit; die zijn altijd erg gewild bij onze jongeren. Na het versturen van de uitnodigingen stroomden de aanmeldingen binnen en hebben er weer veel jongeren meegedaan. De activiteit vond plaats in Oase; dit is een fijne, rustige plek voor ons om activiteiten te organiseren. 

Deze keer hebben we gekozen om samen bamboe spiegels te gaan pimpen.
De vrijwilligers waren al op tijd aanwezig om alle spullen klaar te zetten, zodat we om 19.00 uur meteen konden beginnen. De jongeren kregen allemaal een mooie spiegel en na een korte uitleg gingen ze aan de slag met het versieren van de spiegels met allerlei zomerse materialen (kant, gekleurd koord en draad, bijtjes, lieveheersbeestjes, bloemen, etc.). Er werd in groepjes hard gewerkt en natuurlijk tussendoor ook gezellig gekletst en gelachen. In de pauze hebben we samen wat gedronken en lekkere mini-appelflappen (van het Bakhuys) gegeten.
Na anderhalf uur hard werken zagen de bamboe spiegels er stuk voor stuk fantastisch uit! We willen onze vrijwilligers bedanken voor hun hulp bij deze activiteit. We hebben weer genoten.
Op vrijdag 7 juli is onze afsluitende activiteit voor de zomervakantie: een leuke zomerse muziekbingo in Oase in Son. Je kunt je hiervoor nog aanmelden via de mail info@meedoensenb.nl. Daarna gaan we genieten van een welverdiende zomervakantie. In september starten we weer met nieuwe activiteiten, met als openingsactiviteit op vrijdag 8 september een Tik-Tok dansworkshop door dansdocente Tatjana in de theaterzaal van het Dommelhuis.
Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het regulier aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met ons meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen Son en Breugel, mail: info@meedoensenb.nl. Website: www.meedoensenb.nl