Deelnemers MeeDoen Muziekbingo
Deelnemers MeeDoen Muziekbingo Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

Wat een gezelligheid tijdens de MeeDoen Muziekbingo!

Algemeen

Het was weer tijd voor een leuke MeeDoen-activiteit. Deze keer niet zomaar een bingo, maar een muziekbingo. Op vrijdagavond deden 19 jongeren mee. Ook mochten ze 4 nieuwe jongeren verwelkomen. Het is fijn dat nog zij nog steeds hun weg naar de stichting weten te vinden! De activiteit vond plaats in Oase; dit is een fijne, rustige plek om activiteiten te organiseren. 

Voor sommige jongeren was de muziekbingo nieuw. Het werkt bijna hetzelfde als een normale bingo en is niet moeilijk. Bij iedere bal hoort een knotsgekke hit. Hoor je het nummer en de hit van jouw kaart, dan streep je het nummer af. Iedereen zong enthousiast mee! Ook kon natuurlijk dansen aan tafel of op de vloer niet uitblijven.

Bingo-master Chantal en haar assistent Roy leidden de bingoavond. Ze speelden eerst een paar keer voor 1 rijtje en daarna voor de volle kaart. En wat was het spannend: sommigen zaten nog maar te wachten op 1 cijfer voordat hun bingokaart vol was. Er zijn veel prijzen gewonnen en niemand is met lege handen naar huis gegaan. Ze hebben er met deze muziekbingo weer een supergezellige en swingende avond van gemaakt.

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het reguliere aanbod in Son en Breugel? Wil je graag meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B, mail: info@meedoensenb.nl of website: www.meedoensenb.nl.