MeeDoen jongeren in actie tijdens GlowGolf uitstapje
MeeDoen jongeren in actie tijdens GlowGolf uitstapje Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

Enthousiaste jongeren proberen hole-in-one te slaan

Algemeen

Son en Breugel - Zaterdag 9 maart stond er een leuke, sportieve avond GlowGolf op de MeeDoen-agenda. Maar liefst 23 jongeren waren aangemeld voor deze activiteit.

Om 18.45 uur werden alle jongeren buiten bij GlowGolf Eindhoven opgewacht door onze vaste vrijwilligers. Na een korte uitleg werd er in kleine groepjes gespeeld op de speciale minigolfbaan met een waanzinnig mooi fluorescerend decor. Ze golfden door een tempel, beleefden een onderwaterwereld, waarna de dino’s ze opwachtten in de Jurassic Zone. 

Er werd enthousiast geprobeerd met zo min mogelijk slagen het balletje in de ‘hole’ te krijgen. En dat lukte Jan als beste; hij was de winnaar van de avond in 62 slagen. Na afloop hebben ze samen nog wat gedronken en wat lekkers gegeten en nog gekletst. Om 21.00 uur was de activiteit afgelopen en werd iedereen weer opgehaald. Het was weer een geslaagde avond!

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het regulier aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met ons meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B, mail: info@meedoensenb.nl,  website: www.meedoensenb.nl.