Amigo-café
Amigo-café Foto: Stichting MeeDoen Son en Breugel

Start van het MeeDoen Amigo-café!

Algemeen

Son en Breugel - Feesten, daten en samenzijn met anderen zijn voor velen van ons van onschatbare waarde. Plezier beleven met leuke mensen staat op nummer 1 voor een lang en gelukkig leven. Helaas is een avondje uitgaan in een reguliere omgeving niet te doen voor veel mensen met een beperking: te veel prikkels, onveilig voor kwetsbaren, moeilijk bereikbaar, etc. 

Daarom is 1 maart het Amigo-café van start gegaan! Stichting MeeDoen organiseert 1x per maand op vrijdagavond een gezellig avondje uit voor jongeren vanaf 16 jaar, als alternatief voor uitgaan in een regulier café of club. Dit doet de stichting in samenwerking met jc Oase in Son. Het is een besloten activiteit van 20.00-22.30 uur, dus alleen voor jongeren die zijn aangemeld.

Het Amigo-café van 1 maart was een groot succes. Maar liefst 17 deelnemers uit Son en Breugel waren aangemeld. Ze konden lekker chillen, dansen op verzoeknummers, een potje tafelvoetbal spelen, gamen of darts spelen. Het was voor iedereen een gezellige en ontspannen avond. 

Stichting MeeDoen wil graag jc Oase bedanken voor de geweldige samenwerking en gastvrijheid. Op vrijdag 5 april is er weer een Amigo-café. Daar ben jij toch ook bij?!

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het reguliere aanbod in Son en Breugel? Wil je graag met ons meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B, mail: info@meedoensenb.nl, of kijk op de website: www.meedoensenb.nl.

Amigo-café van Stichting MeeDoen
Amigo-café van Stichting MeeDoen