De Waterengel
De Waterengel Foto: Dorien Verhoeven

De Waterengel vaart 12 mei voor iedereen!

Algemeen

Son en Breugel - Velen hebben haar al gespot: rondvaartboot De Waterengel ligt weer in de Sonse jachthaven. Sinds de feestelijke ingebruikname jl. maart loopt het storm met aanvragen voor boottochten, door iedereen en voor elke gelegenheid, en 12 mei aanstaande kun jij ook mee!

Redactie: Ingezonden

Vele zorginstellingen hebben de boot al weten te vinden vanwege de unieke eigenschappen: de rolstoellift, vlakke vloer en dementievriendelijke maatregelen. Maar het project, dat wordt gerund door vrijwilligers, bestaat dankzij de overige boottochten. Van de opbrengst van die boottochten kan de boot immers voortbestaan en kunnen zij de zorg een flink gereduceerde prijs bieden. En zo’n boottocht, dat kan van alles zijn!


De Waterengel - Dorien Verhoeven

Alles met maximaal 12 personen, maar van klein feestje tot vergadering, het past en kan. Dankzij contacten met plaatselijke ondernemers is er ook o.a. gebak, lunch of een borrelplank te regelen. De vaarten zijn altijd voor besloten groepen, op enkele open dagen na. 

Zondag 12 mei is zo’n open dag en vaart de boot om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur een uurtje uit voor iedereen die even wil varen of meemaken hoe het is om eens ónder de Sonse hefbrug door te gaan!  Meevaren kan voor €24,50 p.p. inclusief koffie/thee en een gebakje. Vertrek vanaf de Sonse Jachthaven Kanaaldijk Zuid 2 Son en Breugel.
Deze datum leent zich ook erg goed als Moederdag-uitje, maar voor ieder die mee wil, meld je vooraf even aan via info@dewaterengel.nl.