2e-hands-modemarkt
2e-hands-modemarkt Foto: MooiSonenBreugel

Vernieuw je garderobe op de 2e-hands-modemarkt!

Algemeen

Son en Breugel - Wanneer de mogelijkheid zich voordoet om jouw garderobe te vernieuwen en tegelijkertijd duurzaam bezig te zijn, waarom zou je dat dan niet in je eigen dorp doen? Maak je klaar voor een onvergetelijke avond, want op donderdag 25 januari komt er een enthousiaste groep jonge dames bijeen om de allereerste 2e-hands-modemarkt te organiseren bij de Sonse jachthaven.

Wat kun je verwachten?
Van 18.00 tot 22.00 uur verkopen zij allerlei mooie en prachtige (on)gedragen items. Ontdek een uitgebreide selectie van zomer- en winterkleding, schoenen, tassen, jassen, riemen en diverse accessoires, alles tegen betaalbare prijzen, beginnend bij slechts € 5,-. De kledingmaten variëren van XS tot XL, zodat iedereen de kans heeft om een geweldige vondst te doen.

Een heerlijke avond om betaalbaar te shoppen of te genieten van de gezellige sfeer, want de bar en de keuken van de Sonse jachthaven zijn open tot 21.30 uur, zodat je kunt genieten van heerlijke versnaperingen terwijl je de kraampjes en kledingrekken doorzoekt. De vriendelijke dames achter de stands staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte aanvulling op jouw stijl.

Of je nu een fervent modeliefhebber bent, op zoek bent naar koopjes, of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, deze 2e-hands-modemarkt verwelkomt iedereen met open armen. Dus, nodig je vrienden, familie en buren uit, en laten we samen een duurzame en stijlvolle toekomst creëren.

Dus kom 25 januari  naar de Sonse jachthaven voor een avond vol stijl en gezelligheid. De kramen zijn gevuld, de prijzen zijn vriendelijk. Tot dan!