Lichtstad Brass
Lichtstad Brass Foto: Ingezonden
Geannuleerd

Lichtstad Brass opent kioskseizoen

Algemeen

Son en Breugel - Wegens omstandigheden is dit geannuleerd!

We hebben er wel even op moeten wachten, maar het ziet er nu toch echt naar uit dat de lente is aangebroken en dat we ons in het dorp kunnen gaan richten op de talrijke buitenactiviteiten die gaan plaatsvinden en het leven in Son en Breugel zo aangenaam maken. En daarbij zal onze kiosk ‘de Sonnestrael’ natuurlijk weer een centrale plaats gaan innemen. 

Inmiddels heeft de BACK-commissie voor de kiosk een eigen website ontwikkeld, waarop geïnteresseerden in het programma of gegadigden voor een optreden alle informatie kunnen vinden. Aanmelding voor optredens kan voortaan via deze website. Ook vindt u daar de historie, foto’s van de kiosk en de volledige agenda van de tot nu toe geplande optredens. De website kunt u vinden onder www.kiosksonenbreugel.nl

Er staan weer tal van mooie muzikale optredens gepland deze zomer en de aftrap daarvan wordt gegeven door blaasorkest Lichtstad Brass, een gezelschap dat al een paar keer eerder te gast was op de kiosk.

Zaterdag 11 mei, 14.00-16.00 uur, Lichtstad Brass
Lichtstad Brass is een koperblaasorkest dat bestaat uit zo’n dertig gemotiveerde muzikanten. Het is een orkest voor de gevorderde muzikant, maar zeker ook voor de leergierige jonge muzikant. Doordat er uitsluitend koperblazers en slagwerkers in het orkest zitten, ontstaat er een unieke samenklank. Er worden vele stijlen muziek gespeeld, maar de focus ligt vooral op lichte muziek, filmmuziek, popmuziek, marsmuziek, dansmuziek en swing. Lichtstad Brass is een flexibel orkest, dat graag optreedt in projecten met bijvoorbeeld een koor of solisten, en altijd bezig is met de volgende muzikale uitdaging. Optredens zijn gevuld met intensiteit, uitstraling en plezier.